Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
Indiana Jones
Jakoś właśnie mi przypomniałaś jak jakoś rok temu znajomy ze Stanów stwierdził że fejsa teraz używają tylko staruchy...szczerze, im dłużej myślę, tym bardziej coś może być w tym xD
Indiana Jones
tzn sam messenger jest spoko. Co prawda wolę Discorda (póki co), ale doceniam go xD
Kiedyś też sporo spoko ludzi poznałem przez fejsa. Szkoda że kontakt się wykruszył
Nie wiem, dlaczego nie idę spać, ale mój trzeci post w 2k20s. Czuję się zaszczycona, pisząc na forum, które zaczęło mój ślad cyfrowy (którego śledzenie mogłoby mnie zmiażdżyć jak cheetosy wiktoriańską sierotę)
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Indiana Jones
Czuj się zaszczycona. Do dziś wbicie 6k postów na martwym forum jest dla mnie większym osiągnięciem życiowym niż licencjat. Magisterka nie, to był cudny speedrun
Moim największym osiągnięciem życiowym może się wkrótce stać pomoc mojemu ojcu w wydaniu jego autobiografii, ale nabicie 5 tysięcy postów na martwym forum to solidne drugie miejsce
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Indiana Jones
łokurła, autobiografia? Cóż on takiego uczynił że zasługuje na nią?
Wyszedł z alkoholizmu. Biorąc pod uwagę, że jak był alkoholikiem potrafił zacząć imprezę w Berlinie, a skończyć w Kolonii, jest to dosyć imponujące. Gorzej świadczy, że to naprawdę może dotrzeć do jakiegoś wydawnictwa obecnie XD
Indiana Jones
I mean, szacun dla niego...w sumie tata raz mi opowiadał jak ze swoim znajomym był na jakimś koncercie w Bydgoszczy, ów znajomy wrócił wcześniej, on później wsiadł w pociąg do Inowrocławia, zasnął i obudził się w Częstochowie...więc rozumiem XD
Wiesz, on nie zasnął wtedy... Po prostu film mu się urwał. Nie jedyny raz w jego życiu ig XDD
Indiana Jones
...no dobra, to jest dość głupi pomysł, nawet jak po pijaku...przynajmniej sobie pozwiedzał!
Indiana Jones
łokurwa, to musiał mieć ciekawe przygody XD
Also: okazało się, że zanim się urodziłam, planował z kolegami wysadzić jedyną dyskotekę w naszym mieście, ale jak się urodziłam to głupio było iść do paki, więc zrezygnowali XDDD
Indiana Jones
...no, cusz. Ciekawego ojca masz, serio XDDD