Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
Indiana Jones
Może lepiej nie...jak na razie z moimi włosami wyglądam dziwnie... (zapuszczam je od roku, lol)
No i na dobrą sprawę nie mam żadnego aktualnego. A teraz robić mi się nie chce. Może za miesiąc lub dwa.
Ostatnio edytowany przez FlyingTanker (2012-09-07 14:33:40)
Zaginiony Moderator
Tak mnie ostatnio wzięło na przemyślenia jak bardzo się zmieniłem od podstawówki.
Czyli proszę państwa, jak gimbaza zmienia ludzi:
BEFORE
AFTER
Różnica to 3 lata i 10 kilo. I tak, ja to ten po prawej.
: O
Nieźle. Chyba nie muszę mówić, że teraz wyglądasz o wiele lepiej ; >? W sumie to ja też sporo się zmieniłam od podstawówki, co wcale nie oznacza, że wyglądam na tyle dobrze, by odważyć się wstawić swoje zdjęcia do internetu. Wolałabym, żebyście potem nie mieli mi za złe, że pozbawiłam was wzroku : C.
Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
Zaginiony Moderator
Dzięki ^^ I tak wybrałem najlepsze zdjęcie z wieku 12 lat jakie znalazłem XD
Ja powiem tak - zdjęć nie ma się co wstydzić, widziałem już tyle w życiu że trudno być w mojej opinii osobą brzydką xd
Poza tym - w szkole na badaniach mi wyszło że na jedno oko mam -7, więc... XD
Nie sądziłam, że to kiedykolwiek napiszę, ale dzisiaj zrobiłam sobie mnóstwo zdjęć i w sumie mogłabym wkleić jedno, ale tylko jeśli ktoś mnie poprosi o wklejenie, bo wątpię, żeby kogoś to obchodziło, jak wyglądam, a tak to bez sensu : >...
Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
Valerie, weź tu nie pieprz, ładna jesteś o_o"
Po tylu Twoich ostrzeżeniach to ja już się zastanawiałam, czy Ty masz jakieś trzecie oko albo przyrośniętego bliźniaka syjamskiego, a tu... ładna dziewczyna. .0.
Idę się poemować, każdy ładniejszy niż ja ;w;
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
obozowicz
A oto moja fotka
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pho … =1&theater
tylko musicie wejść przez facebooka.
Valerie napisał:
Ładna? Gdzie wy macie oczy ; O?
No tak, bo ty, Hayley, przecież taaaka 'brzydka' jesteś .______.
Na twarzy. A przynajmniej były tam, gdy ostatnio sprawdzałam. xD
NO WIEM KURWA : D Ale się z tym pogodziłam, na chirurga mnie nie stać, żeby się na Ciebie przerobić D:
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
obozowicz
Według mnie Valerie ładnie wygląda na tych fotkach.