Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
Zaginiony Moderator
Kiedyś wpadłem na taki pomysł - Jest mnóśtwo filmów o tym że ktoś chce żadzić światem. Tak samo książek, komiksów, i prawie zawsze się to przejawia przemocą. Ale ja znalazłem mniej krwawy, i zdecydowanie prostszy sposób.
Chodzi o m.in. zmieszczanie małego napisu: "Tu była Republika Wszechobecnego Podboju", wspominanie o niej, tworzenie fanowskich grafik i zamieszczanie ich w necie...Chodzi o bardzo duży rozgłos! I tak cały świat może się o nas dowiedzieć nie chwytając nawet po mundur generała! Kto się zapisuje?
Skład:
OWEN OWEN OWEN - Założyciel
FlyingTanker - Wyższy wirtualny
Smilerka - Początkująca
Kubboz - Początkujący
Stiles - Początkujący
Indiana Jones
Dołącze do ciebie,ale tylko za tą sygne XD
Zaginiony Moderator
xD
To jaki proponujesz nasz pierwszy cel?
Zaginiony Moderator
Wiadomo xD
Skoro to cieszy się aż takim wzięciem... Ja też się zapiszę. Mogę nawet wykonać napis!
Zaginiony Moderator
Świetnie!
Gość
Zapisuję się xD sorry ,że mnie przez tyle czasu nie było xD
Zaginiony Moderator
Spoko xD
Ogłaszam Casting na flagę!
Indiana Jones
Ja pierdolę, jaki stary temat
Tak nawiasem mówiąc, od ostatniego wpisu powstał klan RWP w CSie, CoDzie, a także może i powstanie w...Battlefield Play4Free
Jeśli to jest jeszcze aktywne, wstępuję i mogę zrobić przykładowy wzór na flagę
Tylko możecie mi podać, jak ma ona mniej więcej wyglądać (jak napis wygląda, co jest na fladze itp.)
Ostatnio edytowany przez Stiles (2012-04-01 19:40:57)
Zaginiony Moderator
Flaga musi zawierać barwy RWP, czyli niebieski i pomarańczowy, a reszta już wg. uznania ;p
Noi wielki napis "REPUBLIKA WSZECHOBECNEGO PODBOJU" również mile widziany ;p
Przy okazji, za rozgłos w FPS'ach pod postacią klanów chciałbym awansować Latającego Czołga na wyższego wirtualnego
Zaginiony Moderator
Bardzo ok ^^
Jeśli ktoś również ma jakąś propozycję, prosimy śmiało