Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
Nie wierzę, że ty masz 13 lat.
Yachoo, jakbyś widział niektóre dziewczyny z mojej byłej klasy, to byś uwierzył xD
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Indiana Jones
Koniec off-topu.Olać "Bieberowczynie"(bez komentarza)
Mówisz "olać", ale jak znowu zagada, znajdzie się ktoś, kto będzie chciał jej odpowiedzieć. I co wtedy?
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Indiana Jones
Koniec off-topa ^^
Oczywiście w tej sądzie dotyczącej kraju, w którym ma wystąpić Zjeber - zagłosowałam. Jak dobrze, że istnieją komixxy, bo inaczej tylko fani bimbra by o tym wiedzieli i jeszcze by zechciał przyjechać!
Ja głosowałam na wszystkie państwa oprócz Polski. Pardon, muszę znowu zagłosować xD
Ja lubię Justina Biebera.I co?Macie coś do mnie?Możecie mnie nawet wyrzucić z tego forum!
Ostatnio edytowany przez "DJ" (2010-06-30 19:17:06)
"DJ" napisał:
Ja lubię Justina Biebera.I co?Macie coś do mnie?Możecie mnie nawet wyrzucić z tego forum!
Uwierz mi, że chętnie bym to zrobiła, ale decyzja nie należy do mnie.
Koleś, zachowuje się normalnie! Jeżeli lubisz Justina Biebera, nie pisz w tym wątku! Poza nim nie mamy o to do ciebie pretensji! Jak chcesz, to załóż fanclub Justina Biebera.
Yachoo, widzę, że masz dobre intencje, ale to chyba fan z rodzaju upartych-nic nie dociera