Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
monia_lin, a to nie lepiej? Zawsze można poprosić, żeby ci czegoś nie wpisały, coś zmieniły z korzyścią dla ciebie. A one mogą się wytłumaczyć, że się tylko pomyliły, przecież każdemu może się zdarzyć.
Ja na szczeście nie mam takiego dziennika.Jednakże obawiam się że mogą
nam coś takiego wcisnać.Nie wiem kto to wymyślił, jednak dla mnie to jest chore.
prawdziwy obozowicz
Ja teraz ide do Gima, i na razie tam takiego czegoś nie ma. I oby tak pozostało. Ale ciekawe czy w podstawówce to zrobią bo się dyrektor od poprzedniego roku zmienił i teraz wgl wszystko poprawia, przerabia.Ale na razie zmienia zwykłe tablice na multimedialne ;D
No i stało się to co się obawiałam . Wprowadzono dziennik elektroniczny jednakże moja mama spojrzała tylko z dwa razy gdyż jak ja uważa to za totalne nieporozumienie. Sprawdzają także jak czesto rodzic się zalogował a potem pretensje ,że nie patrzył? To jest po prostu dziwne.
Ostatnio edytowany przez Naughty (2012-03-17 12:08:14)
Oj tam, nie macie na co narzekać, bo strasznie późno wam to weszło, zresztą i tak słyszałam już od mojej mamy (nauczycielka) i babki od biologii, że wszystkim szkołom w Polsce mają wprowadzić dziennik elektroniczny w ciągu 2012 roku.
Ostatnio edytowany przez Valerie (2012-03-17 18:01:15)
Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
W sumie mam to od początku roku i, co za zdziwienie! - psuje się co miesiąc.
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Indiana Jones
U mnie w technikum też jest taki jakby dziennik. Tyle że to uczniowie (a nie rodzice) dostali loginy i piny, więc niektórzy (jak np. ja, chociaż od gimnazjum dużo lepiej się ucze) trochę szczegółów zachowali dla siebie
Indiana Jones
U nas chyba w dodatku nie ze wszystkich przedmiotów są wpisywane oceny. Ale ja dokładnie nie pamiętam, a sprawdzić mi się nie chce, i nie moge (zapomniałem hasła, a kartkę z nim zgubiłem)
Poza tym, to tylko "wersja testowa", a na ogień musiała pójść II TI razem z I TI D:
U nas wersja testowa to był ostatni miesiąc pierwszej klasy... Żaden rodzic nie mógł się zalogować, a dostęp do mojej klasy dostał wychowawca I B. xD
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.