Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
Zaginiony Moderator
Ej, wiecie że głosowanie na Polskę w tej sondzie to niekiepski pomysł? Pojedźmy tam wszyscy. Ja wezmę pomidory, kto bierze cebulę, ziemniaki, łajno itd.?
Właściwie to masz rację. Nie będę szukała sześciu stów, żeby iść na koncert ni to baby, ni to chłopa
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Zaginiony Moderator
Więc zajedźmy drogę limuzynie...CHyba że w Justnika zapragnie Polskiego klimatu i pojedzie traktorem...
Matka go przywiezie na miotle xD Swoją droga, jego matka ma naprawdę wredny charakter, że nas tym czymś obdarzyła.
Nie podpisuję się pod niczym, co pisałam na tym forum, bo byłam dziwnym dzieckiem.
Pozwólcie, że to określę tak. Nie wiem kto miał złe geny: Jego mama, tata, czy listonosz.
Coo?! macie natychmiast skasować ten klób! Jak wy morzecie obrarzać mojego słiiiitaśnego i kjóóóótaśnego jóstinqa bieberqa ** <333?! On jest taki piemkny, bardzo wysoki, ma wspaniałe włosy, niesamowity styl óbierania i ogólnie wyglomda bardzo dojrzale! Pozatym, ma wspaniałe piosenki! Taki sóperaśny i kjótaśny głosik
**... A teksty piosenek? Ach, wy nigdy nie wymyślilibyście lepszych i tylko mó zazdrościcie! i jeszcze miał okropne dzieciństwo ;((... Jak morzecie go obrarzać, co?
Nie no, żartuję, oczywiście ; )... I to chyba jasne, że się zapisuję. A nawiązując do tego mojego tekstu... Cóż, jeśli chodzi o to jego 'ciężkie dzieciństwo'... To ja w to nie wierzę. No, bo skoro był taki biedny to skąd wziął kasę na kamerę i kompa, żeby umieścić filmiki w necie, co -.-? No właśnie... Coś tu chyba nie gra, prawda? Justynek zwyczajnie zmyślił to, by fanki miały argument, dla którego mamy go nie obrażać i żeby ludzie się nad nim użalali jakie to on miał 'ciężkie dzieciństwo'. Zresztą nawet jakby był biedny to nie jest 'ciężkie dzieciństwo'. Po pierwsze: ciężkie dzieciństwo to miał Kurt Cobain, który został wyrzucony przez ojca z przyczepy, gdy Kurt miał 11 lat. Potem musiał mieszkać pod mostem... Po drugie: wątpię, żeby w Kanadzie można było mieć 'ciężkie dzieciństwo' -.-... Tam jest najwyższy standard życia na Ziemii. A ludzie gdy nie mają kasy, dostają od państwa domki jednorodzinne i to nie byle jakie.
A tak poza tym, widzieliście to ; OO?! http://i50.tinypic.com/fy0jeg.jpg Hahaha XD!
PS Przepraszam za powtarzanie słów 'ciężkie dzieciństwo'.
Ostatnio edytowany przez Valerie (2010-07-11 22:00:08)
Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
Jak siedziałam w Sarbinowie bez neta, też o tym myślałam i doszłam do podobnych wniosków.