Forum o WTP/PTP/TPWT etc.
Zaginiony Moderator
Gwen napisał:
OWEN OWEN OWEN napisał:
Harold95 napisał:
Tyle że gimnazjum najgorsze, bo lud okropny, nauczyciele dupni, a do *technikum/liceum którego idę potrafią wyciągnąć.
*Nie mam jeszcze wybranego. Ale szczegół.Aż tak źle? W moim gim tylko geograficzka doprowadza mnie do wk**wicy. I się pytam do jasnej pizdy: JAK MAM KURWA DAĆ JEJ JAKĄŚ JEBANĄ KLASÓWKĘ, KTÓRĄ Z PIERDOLONEJ ŁASKI SWOJEJ NAWET NIE DOSTAŁEM?!
Miałam podobnie z biologiczką. Tyle, że ona się upiarała, że ja dostałam klasówkę i ją schowałam, bo mi się ocena nie podobała (a tak naprawdę jej nie dostałam, chociaż pisałam, nawet oceny w dzienniku nie miałam). Skończyło się na tym, że dzień po koncercie (którego miałam nie iść do szkoły) musiałam specjalnie przyjść i pisać PONOWNIE sprawdzian po lekcjach.
U mnie było dokładnie tak samo.
Indiana Jones
Miałem podobną sytuację. Tyle że po tym jak pracę napisałem tamta dawna magicznie się odnalazła...I NA CHOLERĘ ZOSTAŁEM TE DWIE GODZINY DŁUŻEJ W SZKOLE!
Harold95 napisał:
Miałem podobną sytuację. Tyle że po tym jak pracę napisałem tamta dawna magicznie się odnalazła...I NA CHOLERĘ ZOSTAŁEM TE DWIE GODZINY DŁUŻEJ W SZKOLE!
Głupota nauczycieli nie zna granic.
Mój kolega miał podobnie.Miał oddać zadanie domowe na ocene.
Oddał i sama byłam tego świadkiem.A ona dwa dni póżniej wpisała mu ocene niedostateczna
za brak zadania domowego.
Ocena razy 2
Bo ja mam tak że oceny są inaczej liczone.
Np sprawdzian razy 3 to otrzymuje trzy oceny.
Dostane czwórke to trzy czwórki mam.
Naughty napisał:
Ocena razy 2
Bo ja mam tak że oceny są inaczej liczone.
Np sprawdzian razy 3 to otrzymuje trzy oceny.
Dostane czwórke to trzy czwórki mam.
Miałam tak w podstawówce xd!
A mojej przyjaciółce babka zabrała ćwiczenia i je zgubiła. Oczywiście mówi, że uczennica musiała zostawić je w domu itp. Teraz ma kserować do końca roku.
Indiana Jones
Dziś kurna większość ma to szczęście, że w domu została. Tak samo jutro i pojutrze. A ja, i być może kilka innych osób z forum, PISALIŚMY TE CHOLERNE EGZAMINY! I TO SAMO JUTRO I POJUTRZE!
Zaginiony Moderator
Harold95 napisał:
Dziś kurna większość ma to szczęście, że w domu została. Tak samo jutro i pojutrze. A ja, i być może kilka innych osób z forum, PISALIŚMY TE CHOLERNE EGZAMINY! I TO SAMO JUTRO I POJUTRZE!
No to... Powodzenia życzę.
Harold95 napisał:
Ee tam, ty miałeś to samo szczęście w poprzednie dwa lata ; >. A w ogóle dobrze ci poszło? Dzisiaj chyba human był...
Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
Indiana Jones
Jakoś. Mogło być lepiej, ale też dobrze.
Ale no tak, faktycznie, wy reforma jesteście, a ja nie
Owen, wielkie dzięki xd
Gość
H95, jutro powiesz jak ci z angola poszło
Indiana Jones
A żebyś wiedział że łatwe było. 40 pkt minimum.
Zaginiony Moderator
Aktualnie przez te dwa lata zdążyłem zauważyć, że moja gimka jest... Do dupy. A fajni ludzie aktualnie stanowią nawet nie 1/3 tego... Czegoś.
I może już wspominałem jak żałosne są nasze dresy. Ale wspomnę to w takim razie po raz drugi.
Wydawałoby się że wkurzają mnie szczególnie te byczki z 3 klas którym wydaje się, że im wszystko wolno. Ale nie.
Wbrew pozorom są jeszcze gorsi ludzie. Czyli... Gnojkowate dresy z klas pierwszych.
A taki jeden Bezel, on to jest pizda na nogach, ale mocnego zgrywa. Zacznie cię wkurwiać na swoje prymitywne sposoby (wrzucanie plecaków do kibla, oblewanie wodą, wrzucanie bluz do kosza i takie tam prostactwa) a jak chcesz mu wlać, to zapieprza jak pielgrzymka do Częstochowy.
Raz mnie wkurwił bo mi czapkę wrzucił do kosza, to rzuciłem tym pierdolonym koszem w niego -.- Ma farta że rzucałem w biegu, przeleciał chyba z 5 cm nad jego głową. A szkoda -.-
Nie żebym komuś źle życzył, tylko... Znaczy się... No...
...Dobra, aż tak po mnie widać że kłamię?
@up
Tak. Chyba każdy nauczyciel już nam to oznajmił po kilka razy :>
A nie, oprócz księdza, który powiedział, że mówił innej klasie, że powinni z nas brać przykład, bo nas prawie nigdy nie ma na lekcjach